5η Ποδηλατική Βόλτα για τη Σπάνια Νόσο της Π.Υ

Για 5η χρονιά ο σύλλογός μας διοργάνωσε την ποδηλατική του βόλτα με σκοπό να κάνει αναγνωρίσιμη τη σπάνια νόσο της Πνευμονική Υπέρτασης.

Φέτος κάναμε για άλλη μια φορά πετάλι για καλό σκοπό και στηρίξαμε την προσπάθεια του συλλόγου των ασθενών με Π.Υ που το μόνο που σκοπεύουν είναι η θεραπεία.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε κοντά μας, μικρούς, μεγάλους, ποδηλάτες ή μη για μια χιλιομετρικά μικρή βόλτα αλλά τεράστιας σημασίας !!

Ευχαριστούμε όλου όσους αναδείξατε την προσπάθεια μας μέσα από όλα τα media, ανεβάζοντας μια φωτογραφίας σας ήτε για την καμπάνια μας #PareAnasa για την ποδηλατάδα μας, ήτε για την καμπάνια μας #RarePongo Γνωρίστε τον Ο Σπάνιος Μωβ Ελέφαντας Πόνγκο – The Rare Purple Elephant Pongo.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο για την οργάνωση όλων αυτών των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα για την παρούσα εκδήλωση τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κο Giorgos Patoulis και την συνεργάτη του, κα Χριστίνα Γαλαναπούλου.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α), του Δήμου Αμαρουσίου και της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

 

 

About Author

Ιωάννα Αλυσανδράτου
administrator